Uloga Male djeveruše na vjenčanju
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Uloga Male djeveruše na vjenčanju

Djevojčice sanjaju da postanu djeveruše na vjenčanju. Tada se osjećaju cijenjeno i važno. Ako u vašoj obitelji ili prijateljima postoji djevojčica između 3 i 9 godina, možete je zamoliti da bude mala djeveruša na vašem vjenčanju.

Isplati li se imati malu djeverušu koja će vam pomoći?

Možda vam Mala djeveruša neće pomoći u previše stvari, ali će svakako vašoj svečanosti dati poseban karakter. Djevojka u slatkoj haljinici s licem anđela sigurno će izmamiti osmijeh na Vaše vjenčanje. Ako želite da vaši najmiliji pamte vaše vjenčanje kao jedinstveno i nekonvencionalno, razmislite o uključivanju male djeveruše da vam pomogne. Za djevojku će to biti velika čast, a vi ćete sigurno biti sretni da joj ostvarite san.

Mali zadaci djeveruša

Zadaci koje povjeravate Maloj djeveruši moraju biti primjereni dobi. Najmlađe djevojke mogu bacati cvijeće pred vas na putu do oltara. Ako imate dugačak veo, djevojčica će ga dobro nositi. Starije djevojčice, oko 8-10 godina, mogu čak tražiti da čitaju na vjenčanju ili pjevaju psalam ako su glazbeno nadarene. Vrijedno je unaprijed razgovarati s djetetom i pitati ga kako ono sebe vidi u ovoj ulozi. To će minimalizirati rizik da će se na ovaj važan dan dijete predomisliti ili biti pod stresom zbog zadataka u kojima se osjeća nesigurno.

Kako odjenuti malu djeverušu?

Haljina male djeveruše igra važnu ulogu. Vrijedno je učiniti da se haljina za djevojčicu ističe iz gomile, au isto vrijeme ima neki zajednički element s vašim dodacima. Haljine za djevojčice mogu naglasiti stil ceremonije (npr. za vjenčanje u boho stilu, haljina od tila Estelle bit će savršena). Ako ćete nositi čipkastu haljinu, za svoju malu pomoćnicu potražite haljinu s čipkastim gornjim dijelom, kao u svijetloružičastom modelu Margaret. Vrijedno je staviti pribor kao što je cvjetni vijenac, od kojeg ćete imati vjenčani buket. Ako planirate uključiti nekoliko djevojaka u ulogu Male djeveruše, odaberite jedan model haljine ili zajednički element, poput pojasa. Međutim, kada birate haljinu za djecu, sjetite se njihovih preferencija kako se ne bi osjećala prerušeno. To će utjecati na njihovo ponašanje. Idite s djevojkom u trgovinu, gdje će moći isprobati nekoliko modela. Zadovoljno dijete rado će ispuniti svoj važan zadatak, a vi ćete biti sigurni da će svečanost izgledati kao iz bajke.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium