Politika privatnosti

Politika privatnosti ZOYA Fashion dućana - Svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe.

Svojim klijentima pružamo puno poštivanje njihove privatnosti i zaštitu njihovih osobnih podataka.

Osobne podatke koje su nam dali kupci obrađujemo na način u skladu s opsegom privole koju su dali kupci i zakonskim zahtjevima, posebno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka od 29. kolovoza 1997. (Zbornik zakona br. 133, točka 883, s izmjenama i dopunama. d.). Osobne podatke klijenata pohranjujemo na poslužiteljima koji osiguravaju njihovu potpunu sigurnost. Pristup bazi imaju samo ovlašteni djelatnici Trgovine.

Svaki kupac koji nam je dao svoje osobne podatke ima potpuni pristup svojim podacima u svrhu provjere, izmjene ili zahtjeva za uklanjanje.

Trgovina ne prenosi, prodaje i ne posuđuje prikupljene osobne podatke kupaca trećim osobama, osim ako je to učinjeno uz izričit pristanak ili na zahtjev kupca ili na zahtjev zakonom ovlaštenih državnih tijela u vezi s neriješenim postupcima.

Naša trgovina također koristi tzv kolačići (kolačići). Te datoteke naš poslužitelj sprema na računalo klijenta i pružaju statističke podatke o aktivnostima klijenta kako bi našu ponudu uskladili s njegovim individualnim potrebama i ukusima. Kupac može u bilo kojem trenutku onemogućiti opciju prihvaćanja kolačića u svom web pregledniku, iako mora biti svjestan da u nekim slučajevima prekid povezivanja ovih datoteka može utjecati na korištenje ponude naše trgovine.

Želimo vam skrenuti pozornost na činjenicu da ako na web stranici naše Trgovine damo poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo, ne možemo biti odgovorni ni za sadržaj ovih web stranica niti za razinu zaštite privatnosti koju pruža administratori ovih web stranica. Prilikom donošenja odluke o prelasku na takve web stranice, Klijent to čini na vlastitu odgovornost. Potičemo vas da pročitate politiku privatnosti koju provode ove web stranice prije nego što im korisnik pruži vaše osobne podatke.

Kupcima šaljemo reklamne i promotivne materijale samo ako su oni dali svoju suglasnost. To se posebno odnosi na bilten koji se šalje Kupcu, ako on potvrdi vezu koju smo jasno naznačili i koja sadrži prihvaćanje primanja biltena o aktualnim promocijama, popustima i novim proizvodima u našoj trgovini. Ovi materijali se odnose samo na ponudu naše trgovine.

Sva pitanja, prijave i sugestije u svezi zaštite vaše privatnosti, a posebno osobnih podataka, šaljite na info@zoyafashion.hr

 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas.

Posada trgovine,

ZOYA Fashion - Svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium