Propisi internet trgovine

§1

Opće odredbe

1. Internetska trgovina [u daljnjem tekstu „Trgovina“] obavlja maloprodaju putem interneta, na temelju ovih Pravila [u daljnjem tekstu „Pravilnik“].

2. Vlasnik Trgovine je: ZOYA GROUP SP. Z O.O. sa sjedištem u Gdanjsku 80-755, ulica Szafarnia 11 / F8, KRS 0000876118, Porezni broj PL583-341-62-99, BDO 000510768, email adresa: info@zoyafashion.hr.

3. Pravilnik je sastavni dio kupoprodajnog ugovora sklopljenog s Kupcem.

4. Uvjet za sklapanje kupoprodajnog ugovora je prihvaćanje Pravilnika od strane Kupca.

5. Cijene navedene u Trgovini su bruto cijene (s PDV-om).

6. Roba dostupna u Trgovini nema fizičkih i pravnih nedostataka.

 

§2

Narudžbe

1. Narudžbe se mogu izvršiti na sljedeći način:

a) putem obrasca dostupnog na web stranici Trgovine,

b) e-poštom na adresu dostupnu na web stranici Trgovine,

c) telefonom na brojeve namijenjene za narudžbe, dostupne na web stranici Trgovine u kartici Kontakt.

2. Uvjet za ispunjenje ugovora je da Kupac dostavi podatke koji omogućuju provjeru Kupca i primatelja robe. Trgovina potvrđuje prihvaćanje narudžbe e-mailom ili telefonom. Trgovina ima pravo odbiti prihvaćanje narudžbe, ograničiti način plaćanja ili zahtijevati plaćanje unaprijed ako narudžba izaziva razumnu sumnju u istinitost i pouzdanost danih podataka ili načina plaćanja.

3. Stranke su obvezujuće na podatke sadržane na web stranici Trgovine u trenutku narudžbe, a posebno: cijenu, karakteristike proizvoda, njegove značajke, elemente uključene u set, datum i način isporuke.

4. Podaci na web stranici Trgovine ne predstavljaju ponudu u smislu Građanskog zakonika. Narudžbom kupac daje ponudu za kupnju određenog proizvoda. Kupoprodajni ugovor je sklopljen kada Kupac potvrdi Narudžbu klikom na poveznicu za potvrdu u e-mailu koji je Kupcu poslao Trgovina.

 

§3

Plaćanje

1. Kupac može odabrati načine plaćanja navedene u kartici Načini plaćanja.

2. Cijene dostave navedene su u cjeniku dostave.

3. Uvjet za puštanje robe je plaćanje robe i otpreme.

 

§4

Otpremanje robe

1. Naručenu robu Trgovina šalje putem brodarskih tvrtki (npr. Poczta Polska ili kurirske tvrtke) ili je dostupna za preuzimanje od strane kupca u prostorijama tvrtke.

2. U slučaju plaćanja platnom karticom, datum izvršenja naloga računa se od trenutka pozitivne autorizacije transakcije.

3. U slučaju plaćanja osim pouzeća, datum dostave se produžuje za razdoblje između narudžbe i datuma uplate na bankovni račun Trgovine.

 

§5

Pritužbe

1. Osnova za prihvaćanje reklamacije je kupčevo predočenje dokaza o kupnji robe (fiskalni račun ili račun s PDV-om).

2. U slučaju nesukladnosti robe s ugovorom, Kupac je dužan poslati neispravnu robu natrag u Trgovinu zajedno s opisom nesukladnosti.

3. Trgovina će na prigovor kupca odgovoriti u roku od 14 radnih dana od trenutka povrata robe, zajedno s opisom nesukladnosti. Ako je za provjeru nesukladnosti potrebno konzultirati stručnjaka ili predstavnika proizvođača robe, rok za odgovor Trgovini produžuje se do trenutka kada Trgovina zaprimi takvo mišljenje.

4. Kada provedba opravdane reklamacije uključuje slanje novog proizvoda Kupcu ili otklanjanje nesukladnosti, troškove dostave snosi Trgovina.

5. Pojedinačne postavke računala i monitora Kupca koje uzrokuju netočan ili iskrivljen prikaz informacija o robi (npr. boje) ne mogu biti osnova za reklamaciju.

 

§6

Pravo na odustajanje od ugovora

1. Sukladno Zakonu o zaštiti pojedinih prava potrošača i odgovornosti za štetu uzrokovanu opasnim proizvodom od 2. ožujka 2000. godine kupac ima pravo odustati od ugovora.

2. Pravo na odustanak od ugovora ima snagu ako Kupac u roku od 14 dana od primitka robe Trgovini dostavi izjavu o odustajanju od ugovora.

3. Kupac vraća robu u Trgovinu u roku od 14 dana od dana podnošenja izjave o odustajanju od ugovora. Vraćena roba treba biti netaknuta, uključujući kompletnu, u originalnom pakiranju i bez tragova korištenja. Troškove dostave snosi kupac.

4. U roku od 3 radna dana od primitka paketa, Trgovina će provjeriti stanje isporučenog proizvoda.

5. U roku od 14 dana od provjere robe, Trgovina vraća Kupcu uplaćeni iznos umanjen za troškove ugovora. Kupac treba navesti broj bankovnog računa na koji će biti doznačen povrat novca. U slučaju plaćanja kreditnom karticom, povrat će biti izvršen na karticu. Ukoliko postoji potreba za povratom sredstava za transakciju koju je kupac izvršio platnom karticom, prodavatelj će izvršiti povrat novca na bankovni račun dodijeljen platnoj kartici Naručitelja.

6. U slučaju kršenja uvjeta iz stavaka 2. i 3. od strane Kupca, izjava o odustajanju je nevažeća, roba se ne može vratiti, a Trgovina ne vraća Kupcu uplaćeni iznos.

7. Pravo na odustanak kupac nema pravo u slučajevima navedenim u čl. 10 sek. 3. zakona navedenog u čl. 1 gore, odnosno u opsegu:

a) pružanje usluga započeto, uz suglasnost Kupca, prije isteka roka za odustajanje od ugovora (odnosi se na pružanje usluga, a ne na prodaju robe),

b) audio i vizualne snimke i snimljene na IT nosačima podataka nakon što kupac ukloni originalnu ambalažu,

c) ugovore o naknadama za koje cijena ili naknada ovise isključivo o kretanju cijena na financijskom tržištu,

d) usluge sa svojstvima koju je kupac naveo u narudžbi koju je izvršio ili koja je usko povezana s njegovom osobom,

e) usluge koje se zbog svoje prirode ne mogu vratiti ili čiji predmet brzo propada,

f) isporuka tiska,

g) usluge kockanja.

 

 

§7

Zaštita privatnosti

1. Narudžbom Kupac pristaje na obradu svojih osobnih podataka samo u svrhu izvršenja narudžbe.

2. Kupac također može izraziti zaseban pristanak za primanje reklamnih i promotivnih materijala iz Trgovine, uključujući komercijalni bilten.

3. Kupac ima pravo pregledati svoje podatke i ispraviti ih, kao i zatražiti uklanjanje.

 

§8

Intelektualno vlasništvo

Zabranjeno je koristiti bilo kakve materijale objavljene na web stranici Trgovine (uključujući fotografije i opise robe) bez pismene suglasnosti Trgovine.

 

§9

Stupanje na snagu i izmjene Pravilnika

1. Pravilnik stupa na snagu danom objave na web stranici Trgovine.

2. Trgovina zadržava pravo izmjene i dopune Pravilnika, koji stupa na snagu danom objave na web stranici Trgovine. Ugovori sklopljeni prije izmjene i dopune Pravilnika regulirani su verzijom Pravilnika koji je bio na snazi na dan podnošenja Narudžbe od strane Kupca.

 

Posada trgovine,

ZOYA Fashion - Svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium