Dostava

Načini dostave

Ovisno o količini i težini proizvoda koje naručujete, odabranom načinu plaćanja i vlastitim željama, možete odabrati jedan od načina dostave:

  • Najbrži i najsigurniji:
    Tvrtka za dostavu - dostavu vrši profesionalna kurirska tvrtka GLS, DHL. Odabir kurirske službe znači udobnost i sigurnost da će vaša narudžba biti isporučena na vrijeme i po pristupačnoj cijeni. Osim toga, na svoju e-mail adresu dobit ćete poveznicu na stranicu na kojoj ćete moći kontinuirano provjeravati lokaciju svoje pošiljke.
  • Najjeftinije:
    Hrvatska pošta - ovo je najjeftinija opcija dostave. Vaša narudžba se dostavlja putem Hrvatske pošte.
  • Besplatna dostava:
    Prilikom narudžbe u vrijednosti od 75 € možete iskoristiti besplatnu dostavu koju obavlja Overseas Express.

Ukupni trošak dostave narudžbe saznat ćete nakon što dodate proizvode u košaricu, a zatim odaberete oblik dostave i način plaćanja koji vas zanima - u sažetku ćete vidjeti točnu vrijednost koju treba platiti.

Vrijeme isporuke

Način dostave

Vrijeme isporuke

 

2-3 radna dana

3-4 radna dana

4-8 radnih dana

 

Rok za primanje paketa

Odmah nakon narudžbe primit ćete e-mail s potvrdom narudžbe s linkom. Nakon primitka uplate za narudžbu krećemo s njenom realizacijom, a o tijeku našeg rada bit ćete obaviješteni.

Datum primitka paketa = vrijeme pripreme narudžbe + vrijeme isporuke

Vrijeme pripreme za otpremu ovisi o dostupnosti proizvoda i odabranom načinu plaćanja, dok rok isporuke ovisi o načinu dostave koji odaberete.

 

Dostupnost proizvoda

Za svaki proizvod naveden je datum koji opisuje kada proizvode možemo poslati - od 24 sata do nekoliko, ponekad čak i nekoliko dana (u slučaju teško dostupnih proizvoda). Trudimo se da ponuda predstavljena na web stranici odgovara stvarnim zalihama, no može se dogoditi da se stvarni rok isporuke produlji - odmah ćemo vas obavijestiti.

Ako naručite više proizvoda, vrijeme dostave za cijelu narudžbu odgovara proizvodu s najdužim vremenom dostave. Narudžbu možete dovršiti u fazama - kontaktirajte nas ili unesite odgovarajuću napomenu u komentare narudžbe.

 

Međunarodne isporuke

Zemlja isporuke

Vrijeme isporuke

Poljska, Austrija, Češka, Luksemburg, Njemačka, Slovačka, Latvija, Estonija, Litva, Belgija, Nizozemska

1-2 radna dana

Bugarska, Danska, Rumunjska, Mađarska

2-3 radna dana

Francuska, Španjolska, Italija, Irska, Lihtenštajn, San Marino,

3-4 radna dana

Portugal, Švedska,

5-6 radnih dana

Finska, Crna Gora, Ukrajina, Moldavija, Izrael, Island, Albanija, Bosna i Hercegovina, Cipar, Grčka, Malta, Sjeverna Makedonija, Norveška, Srbija, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo

7-10 radnih dana

Druge zemlje

Molimo kontaktirajte nas

 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas.

Posada trgovine,

ZOYA Fashion - Svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium