O nama

U dječjem osmijehu krije se čarolija jer može nasmiješiti cijeli svijet.

svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe

ZOYA haljine slatka su mješavina omiljenih stilova, od klasičnih i bajkovitih do odvažnih i glamuroznih!

Najvažnije nam je zadovoljstvo naših kupaca, posebice onih najmlađih, zbog čega se trudimo da se narudžbe izvršavaju brzo te da je ponuđena roba izuzetna i vrhunske kvalitete. Zahvaljujući predanosti naših profesionalaca koji su voljni dati savjete, kupnja u našoj online trgovini postaje čisti užitak.

 

Povijest ZOYA

Na početku, naša odjeća je bila šivana izvan zemlje, a cijelu distribuciju smo provodili samostalno. Unatoč početnim poteškoćama i ograničenjima, tvrtka ZOYA je brzo stekla priznanje među roditeljima koji su tražili originalnu i visokokvalitetnu odjeću za svoju djecu po razumnoj cijeni.

Vremenom, tvrtka ZOYA se proširila i počeli smo postupno otvarati svoje trgovine u Poljskoj zapošljavajući sve više radnika koji su pomagali u proizvodnji i prodaji odjeće za djecu. Sa razvojem tvrtke, pojavila su se nova izazovi koje nam je postavio tržište.

Jedan od takvih izazova bio je ekonomski kriz koji je pogodio cijelu odjevnu industriju. Tvrtke su počele zatvarati svoje trgovine, a klijenti su odustajali od kupovine luksuzne odjeće za svoju djecu. ZOYA je također osjetila posljedice krize, ali umjesto da odustanemo, mi kao roditelji našeg trećeg djeteta odlučili smo da se još više angažiramo.

Započeli smo tražiti inovativna rješenja i uvođenje online prodaje, prebacujući svoje poslovanje na internet nije bilo lako - mnoge neprospavane noći i nedostatak slobodnih dana u godini. Sve to kako bismo održali svoj brand i omogućili daljnji razvoj.

Unatoč krizi, tvrtka ZOYA uvijek se držala svog prvotnog cilja - pružanja radosti maloj djeci kroz svečanu odjeću. Naši proizvodi uvijek su bili izrađeni od najviše kvalitetnih materijala, a dizajneri su se trudili paziti na svaki detalj kako bi odjeća bila ne samo elegantna, već i udobna za nošenje.

Nakon godina rada i odricanja, tvrtka ZOYA postala je jedan od najboljih brendova svečane odjeće za djecu u Poljskoj. Naši proizvodi uživaju neprestanu popularnost, a osnivači s ponosom gledaju na svoje djelo.

Ovo je kratka priča o našoj tvrtki, priča o strasti, žrtvovanju i vjerovanju u svoje snove. To je također priča o prebrođavanju poteškoća i neprestanom teženju savršenstvu. Zahvaljujući svojoj odlučnosti i nepokolebljivoj volji, tvrtka ZOYA postala je jedan od najboljih brandova elegantne odjeće za djecu u Europi, koja čini djecu sretnima i s ponosom kupuju njihovi roditelji.

 

Konstantno širimo grupu naših klijenata, a nalazimo se i u drugim zemljama:

ZOYA Austrijawww.zoyafashion.at

ZOYA Češka Republikawww.zoyafashion.cz

ZOYA Nizozemskawww.zoyakinderen.nl

ZOYA Njemačkawww.zoyafashion.de

ZOYA Slovačkawww.zoyafashion.sk

ZOYA Mađarskawww.zoyafashion.hu

ZOYA Velika Britanijawww.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italijawww.zoyafashion.it

ZOYA Finska: www.zoyafashion.fi

ZOYA Francuskawww.zoyafashion.fr

ZOYA Španjolskawww.zoyafashion.es

ZOYA Belgijawww.zoyafashion.be

ZOYA Danskawww.zoyafashion.dk

ZOYA Portugal: www.zoyafashion.pt

ZOYA Rumunjskawww.zoyafashion.ro

ZOYA Bugarskawww.zoyafashion.bg

ZOYA Litvawww.zoyafashion.lt

ZOYA Latvijawww.zoyafashion.lv

ZOYA Estonijawww.zoyafashion.ee

ZOYA Poljska: www.zoyafashion.pl

ZOYA Irska: www.zoyafashion.ie

ZOYA Slovenija: www.zoyafashion.si

ZOYA Švedska: www.zoyafashion.se

ZOYA Grčka: www.zoyapaidi.gr

 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na info@zoyafashion.hr

 

Posada trgovine,

ZOYA Fashion - Svečane haljine za djevojčice, haljine za krštenje, haljine za pričest, haljine za djevojčice za svadbu, bijele haljine za djevojčice, svečane haljine za bebe

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium