Kako uključiti djecu na vjenčanje?
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Kako uključiti djecu na vjenčanje?

Djeca obično kod odraslih izazivaju tople osjećaje i izmame im osmijeh na lice. Osobito tijekom obreda kao što su vjenčanja, pogled na njih je dirljiv. Štoviše, takvi trenuci najčešće ostaju u sjećanju gostiju. Ako imate djecu u svojoj obitelji, trebali biste ih uključiti u pomoć tijekom ovog važnog dana.

Svadbena koračnica

Počnimo s vjenčanjem. Vi se brinete za unutrašnjost crkve. Prekrasno cvijeće, tepih do oltara. Lica gostiju su okrenuta prema vama. I pred vama su. Dječice koja vas poput likova iz bajki vode do oltara. Ponekad će to biti sladak osmijeh, ponekad će to biti preozbiljno lice djeteta zauzeto svojom ulogom. Ovako može izgledati vaše vjenčanje. Međutim, zapamtite da ne prisiljavate svoju djecu da igraju ovu ulogu. Neće se svi osjećati ugodno u njemu. Razgovarajte s najmlađima žele li vas pratiti u ovom važnom trenutku i u kakvoj se ulozi vide. Možda planirate haljinu s dugim šlepom i neka djevojka sanja da je nosi umjesto vas. Za nju će to biti veliko iskustvo, a za vas nezaboravan i poseban trenutak.

Plesovi i igre

Prvi ples je naravno rezerviran za mladence. Ali možda vrijedi razmisliti hoćete li na sljedeće pozvati djecu, pogotovo ako će ih biti puno na vašem vjenčanju. Malo starija djeca vjerojatno se više neće sramiti i rado će sudjelovati u zabavi. Djevojke posebno vole zablistati na plesnom podiju, poput princeza. Ako se mlađa djeca osjećaju nelagodno, mogu im se pridružiti i roditelji. Napravite veliki krug i zaplešite. Obavezno uz melodiju poznatu djeci - pjesme iz bajki bit će odlična ideja.

Fotografije i video iz prve ruke

Profesionalni fotograf i snimatelj je praktički nezaobilazan dio vjenčanja. Međutim, ako u vašoj obitelji ima školaraca koji pokazuju interes za fotoaparat, zamolite ih da fotografiraju ili čak snime film tijekom ceremonije. Većina djece voli fotografirati odrasle. To je sjajna ideja sa samo plusevima. Ne samo da nećete morati čekati više od mjesec dana na obradu fotografije, već ćete svoju svečanost sigurno vidjeti iz druge perspektive. Nevjerojatno je kako djeca svijet doživljavaju drugačije od odraslih. Takav materijal može biti izvrstan suvenir - smiješan i dirljiv u isto vrijeme.

Postoje mnoge ideje za uključivanje djece da aktivno sudjeluju u vjenčanju. Ali zapamtite da se svi moraju osjećati tako. Ovo je ključ zabave.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium