Kako organizirati slavlje Prve svete pričesti?
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Kako organizirati slavlje Prve svete pričesti?

Prva sveta pričest važan je događaj u životu djeteta. Osim cijelog svetog aspekta, obično je to prva tako velika zabava u njegovom životu, tijekom koje je sva pažnja usmjerena na malo dijete. Organizirati obiteljsko slavlje, odabrati djevojačku prvopričesničku haljinu pravi je izazov. Dobro je dobro se pripremiti za ovaj dan kako biste imali lijepe uspomene.

Zabava kod kuće ili u unajmljenom restoranu?

Ako ne planirate veliku zabavu, a kućni uvjeti omogućuju vam udoban prijem gostiju, možda ćete doći u iskušenje da večeru organizirate kod kuće. Uštedjet ćete na najmu restorana. Tada možete naručiti catering kako ne biste stajali "u kuhinji". Često, nakon prebrojavanja svih troškova, ne izađe puno skuplje, a moći ćete provoditi vrijeme s gostima i posvetiti pažnju svom djetetu. Kod najma restorana vrijedi voditi računa o udaljenosti od crkve kako se gosti ne bi morali voziti pola grada. Bez obzira na vašu odluku, pobrinite se da to vrijeme bude ugodno, a ne dosadan posao. Uostalom, to je važan dan za vaše dijete.

Dekor dvorane

Uređenje restorana ili doma tijekom proslave prve pričesti ne mora biti dosadno. Njime možete šarmirati goste, a pritom zadržati umjerenost i otmjenost. Šareno proljetno cvijeće, elegantno posuđe i ukusni dodaci elementi su koji se sve češće mogu pronaći u ponudi uređenja restorana. Inspirirajte se aranžmanima s interneta kada pravite zabavu kod kuće. Ponekad malo truda može proizvesti vau efekt. Vrijedno je brinuti se o tome.

Odabir savršene haljine za prvu svetu pričest

Odabir haljine za djevojčicu jedna je od najvažnijih odluka. Svi bi htjeli izgledati lijepo. Zato ćete u našoj ponudi pronaći pričesne haljine, kako pomalo fancy lepršavog kroja, tako i one skromnije - s ravnim rubom. Haljine za djevojčice ukrašene su perlicama, elegantnom čipkom ili suptilnim vezom. Haljine za djevojčice dolaze u raznim bojama: od klasične bijele, preko ecru, blago ružičaste i plave, do intenzivnih nijansi ružičaste i plave. Također možete obući bijelu pričesnu haljinu sa šarenim dodacima.

Prilikom odabira savršene pričesne haljine vodite se prvenstveno udobnošću djeteta. Vaša kćer će u njoj provesti nekoliko sati, stoga je važno da kroj bude dobro uklopljen i da dužina haljine ne ometa kretanje. Dugačka pričesna haljina savršeno će odgovarati malim damama, kratke pričesne haljine svidjet će se djevojkama koje vole slobodu. Također vrijedi obratiti pozornost na očekivano vrijeme. U našoj ponudi su haljine dugih i kratkih rukava. Želimo da se vaša princeza na ovaj dan osjeća posebno i lijepo.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium