Kako obući djevojku za vjenčanje? Bit će moderan u sezoni 2022
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Lako je pretjerati kada birate haljinu za djevojčicu za vjenčanje. Zbog nedostatka jedinstvenog pravila odijevanja za djecu, svoju djecu često odijevamo u tonove volana, ili naprotiv - fokusiramo se na stereotipni, slatki stil. S druge strane, dječja moda omogućuje nam više slobode, igranje stilovima i bojama. Haljine za djevojčice mogu biti elegantne i istovremeno prikladne za dob djeteta.

Haljine za skoro odrasle djevojke

Trendovi dječje mode već se neko vrijeme kreću kako bi razbili bezoblične pa čak i pomalo neuredne stilove. Sve više susrećemo haljine za djevojčice po uzoru na projekte za odrasle. Naravno, one su modificirane kako naše dijete ne bi izgledalo karikirano ili neprimjereno svojoj dobi.

Stoga je vrijedno biti umjeren pri odabiru haljine za djevojčicu. Nemojte se bojati ukrasa na haljinama poput perja, tila, volana, šljokica ili čipke. Ovo su moderni dodaci koji oživljavaju dječje haljine i daju im svečani izgled.

Međutim, dobro dizajnirana djevojačka haljina mora biti skladna. Na primjer, kada biramo nedavno moderne prozirne rukave, usredotočimo se na jednostavan, izgrađeni gornji dio - baš kao u našoj tamnoplavoj Luna haljini. Načelo ravnoteže možemo slijediti iu drugim slučajevima odabirom:

  • nježni donji dio na elegantnom vrhu ili obrnuto - sjajni, šljokičasti body haljine Ana u kombinaciji s nježnom suknjom ne odaje dojam pretjerivanja.

     

  • Vidljivi, raznobojni akcenti - pufnasti rukavi obrubljeni šljokicama u haljinici za djevojčicu Natalie će dječju haljinu isticati bajkovitim bojama.

     

  • Karakteristična tkanina ili boja u kombinaciji s jednostavnim krojem - žive ili jarke boje u kombinaciji s univerzalnim krojem za haljine za djevojčice savršene su za djevojke koje vole udobnost i slobodu kretanja. Možete odabrati, na primjer, odvažnu haljinu Fabienne boje fuksije ili haljinu Naomi obrubljenu cvijećem.

     

Tako ćemo ne samo elegantno odjenuti svoju djecu, već i nećemo iznevjeriti njihova očekivanja. Ne zaboravite da je vjenčanje za većinu njih prvi “pravi” bal.

Bijelo ne samo za mladenku

Bijela ili krem vjenčanica pravi je promašaj. U slučaju djevojčica, međutim, možemo si priuštiti malo više slobode.

Bijele haljine za djevojčice bit će vrlo dobar izbor, pogotovo ako će dijete biti djeveruša. Također su nježne i savršeno naglašavaju karakter djeteta kojem bijela pristaje bez obzira na priliku. Za jednostavne i nepretenciozne haljine, poput Chantal haljine od tila ili Emilie haljine, lako je odabrati i šarene dodatke koji će razbiti zajedništvo bijele boje i cijelom stylingu dati elegantan ton.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium