Kako obući dijete za posebne prilike?
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Djetetu, baš kao ni odrasloj osobi, jedna svečana haljina nije dovoljna. Tijekom godine sudjelovat će u raznim proslavama – onim manje ili više svečanim, školskim, obiteljskim ili prijateljskim. Dobro je da haljina za djevojčice odražava ovaj karakter i daje djetetu osjećaj samopouzdanja i slobode.

Naglasit ćemo ih odabirom odgovarajućeg kroja, vrste materijala, ukrasa i boja. Ispod je nekoliko savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravu haljinu za djevojčicu.

Haljine za djevojčice za praznike

One provedene u obiteljskom okruženju ili kod kuće omogućuju nam nešto opušteniji kroj i dizajn, ali evociraju toplu, srdačnu atmosferu. Vrijedno je odabrati haljine u bojama koje asociraju na blagdane - crvenoj, tamnoplavoj, zelenoj ili zlatnoj. Haljine s dugim rukavima, od velura, pa čak i pletene, također će bolje funkcionirati. Odličan izbor može biti, primjerice, crvena pletena Nel haljina, Ana haljina od crvenog vina ili Ines haljina.

Haljine za djevojčice za vjenčanja i balove

U ovom slučaju možemo si dopustiti još malo ludila. Umjesto lepršavih materijala, možemo odabrati lagani završetak od tila - efektan, ali daje puno slobode kretanja pri plesu i igri. Možemo se odlučiti i za nešto izražajnije stilove i boje. Vjenčanica za djevojčicu izgleda sjajno i u tradicionalnoj puderasto ružičastoj boji (kao što je Chantal haljina s asimetričnim rubom) i u odvažnoj boji fuksije.

Haljine za rođendan

Također ne treba zaboraviti na pokretljivost i spontanost dječjih igara. Haljina za djevojčicu mora izdržati sve te teškoće i, uz to, biti apsolutno udobna. Stoga vrijedi razmisliti o malo opuštenijim modelima bez rukava i pamučne podstave ugodne uz tijelo.

Haljina od tila Ismena ili vrlo djevojačka haljina Naomi pružit će nam izuzetnu udobnost. Ova dva šarmantna prijedloga haljina za djevojčice savršeno naglašavaju dječju prirodnost i nepretencioznost.

Haljine za djevojčice za školske proslave

Za školske prizive i svečane svečanosti birajmo haljine za djevojčice jednostavnih krojeva i pastelnih boja. S jedne strane, naglasite ozbiljnost mjesta i vremena, as druge - nećemo preplaviti dijete tradicionalnom, već izlizanom akademskom granatom. U takvim situacijama dobro pristaju trapezoidni krojevi ili haljine rezane u struku i sa širim rubom.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium