Je li haljina dobra ideja za božićni dar za djevojčicu?
haljine za djevojčice, haljinica za krstenje, haljine za krštenje, svečane haljine za djevojčice, svecane haljine za djevojcice, haljinice za curice, haljine za djecu

Poklon za dijete – bez obzira radi li se o haljinici ili bilo čemu drugom – njemu prije svega mora biti radost. Ne pokušavajte svoje dijete natjerati na malu princezu, ako očito ima drugačije ukuse i više voli vatrogasno vozilo nego čak i najglamurozniju haljinu za djevojčicu.

No, ti se interesi očituju u dobi od nekoliko godina i vrlo brzo možemo primijetiti rastemo li mala elegantna žena koja revno poseže za maminim cipelama i neprestano dotjeruje svoje lutke. U ovom slučaju, haljina za djevojčicu bit će savršen božićni dar.

Haljina za djevojčicu - svaki dan ili za praznike?

Prilikom odabira djevojačke haljine za božićni dar, naravno, trebamo se voditi ukusom dotične osobe. No, pristupimo tome nekritički, birajući samo ono što vole naši klinci, pogotovo ako imaju nekoliko godina. U ovoj dobi dijete će težiti pretjeranim haljinama poznatim iz bajki - kilometrima tila i kilogramima šljokica. S druge strane - neće je usrećiti ni jednostavne, svakodnevne haljine za djevojčice.

Pa idemo na kompromis - djevojačka haljina koja će biti glamurozna i elegantna, ali i korištena u većini prilika. Dajmo djetetu priliku da se pohvali novom haljinom i nosi je za većinu obiteljskih proslava – rođendane, prve pričesti ili vjenčanja.

Uspješno možemo odabrati kroj prilagođen dobi djeteta i efektne dodatke. Njihove funkcije mogu imati, primjerice, velika, zlatna mašna, dojmljiva haljina od perja, bezvremenska haljina s donjim dijelom od ružičastog tila ili pak efektno perje na rukavima.

Sofisticirana haljina za stariju djevojčicu

Djevojčice od 10-12 godina već imaju bolji osjećaj za stil i više ih zanima moda. U njihovom slučaju možemo isprobati prigušenije modele haljina za djevojčice, nalik krojevima najboljih modnih kuća. Takva haljina za djevojčicu kao božićni dar neće samo ugoditi oku primatelja, već će biti i prvi "odrasli" dar.

Stoga imajmo na umu da bi starija djeca voljela da ih se shvaća ozbiljno. Umjesto ružičastih i lepršavih, voluminoznih krojeva, odlučimo se za crne, tamnoplave i crvene boje. Pripazimo i na to da odabrana djevojačka haljina ima elegantne elemente koji će biti središnja točka haljine. Haljina od velura sa spektakularnim izrezima na ramenima ili haljina s prozirnim rukavima od tila bit će savršena za ovu ulogu. U takvim haljinama naše će se dijete sigurno osjećati cijenjeno i lijepo.

gore
Sklep jest w trybie podglądu
Pogledajte punu verziju stranice
Sklep internetowy Shoper Premium